Árokba hajtott egy busz az M3-ason

iho/közút   ·   2019.06.17. 13:05
400px_kal_buszbaleset_m3

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a busz a Rekettyés pihenőhely közelében ismeretlen okból letért az úttestről és az út melletti árokban egy híd töltésének ütközött. A külföldi diákokat szállító buszon harmincketten utaztak.

Árokba hajtott egy lengyel rendszámú busz az M3-ason Kál térségében (fotók: MTI/Komka Péter)

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: öt 17-18 éves lányt, egy negyven év körüli nőt és egy hatvan év körüli férfit az egri kórházba szállítottak, mindegyiküket zúzódásos sérülésekkel. A helyszínre hat mentőautóval érkeztek és mentőhelikoptert is elindítottak, ám utóbbi visszafordult, amikor kiderült, hogy nincs rá szükség.

A baleset miatt nincs forgalomkorlátozás, azonban az úton folyó munkálatok miatt torlódásra kell számítani a szakaszon.

A balesetben heten sérültek meg

Korábban írtuk:

Átszakította a vadhálót és árokba hajtott egy autóbusz az M3-as autópályán Budapest irányában. A buszon harmincan utaztak. Az esethez a füzesabonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani – jelenti honlapján a Katasztrófavédelem.

Az Agria TV értesülései szerint a lengyel rendszámú busz sofőrje valószínűleg elaludhatott vezetés közben. A balesetben négyen könnyebben sérültek.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek