Átadják a 21-es főút Nógrád megyei megújult szakaszait

iho/közút   ·   2016.12.02. 11:15
400px_21esut

Szurdokpüspöki és Pásztó között az új pálya elkészült, a forgalmat december elsején, csütörtökön terelték át és megkezdik a főút jobboldali pályájának elbontását, majd az új pályatest megépítését. Pásztó és Tar között legkésőbb december tizenkettedikéig megtörténik a forgalom átterelése. Ezt követően kezdik meg a régi jobboldali pálya bontását. Az érintett Nógrád megyei szakaszon, vagyis Szurdokpüspöki és Pásztó között hatvanas, Pásztó és Tar között negyvenes, a Heves megyei szakaszon, Hatvan és Lőrinci között hatvanas sebességkorlátozás és előzési tilalom van érvényben. A kivitelező a befejező munkálatokat végzi a szakasz új pályájának kialakításánál. Az autósok az új pályát várhatóan január közepétől használhatják. Ezt követően itt is megkezdődik a régi pálya bontása.

December folyamán elkészül a 21-es főút új pályája Szurdokpüspöki és Tar között. A munkálatok jövőre a másik oldallal folytatódnak. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: NIF Zrt. Facebook-oldala)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek