Átadják az új villamos- és buszmegállót Angyalföld vasútállomásnál

iho   ·   2017.12.20. 15:27

Új villamos- és buszmegállóhelyet adnak át december 21-én, csütörtökön Angyalföld vasútállomásnál, miután az utolsó simításokkal is elkészültek - közölte a BKK. Így közvetlen kapcsolat lesz a MÁV és a BKK járatai közt, könnyebbé válik az átszállás az 12M, a 14M metrópótló villamos, a 30-as busz, valamint az esztergomi vasútvonalon közlekedő vonatok között, különösen az M3-as metró felújításának idején. Az Angyalföldet és Óbudát is összekötő vonatok a városon belüli utazás alatt Budapest-bérlettel is igénybe vehetők.

A 12M és a 14M villamos, továbbá a 30-as, a 30A, a 230-as, a 914-es és a 914A busz új megállóhelye az átépített, kibővített vasúti aluljáróból közvetlenül közelíthető meg. A villamos- és buszjáratok, valamint a vasút között jelzőlámpa biztosítja a biztonságos az átszállást. A Béke utcai aluljáróból a vasúti peronokra lépcsőn és liftekkel lehet feljutni - írták a közleményben.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek