Az előre megváltott menetjegyek, bérletek nem érvényesek!

iho   ·   2015.09.10. 18:45
00kicsi

Hogy kerül a csizma az asztalra, azaz budapesti autóbusz Szegedre, majd az M5-ös autópályára? A menekültügyre, az ezzel kapcsolatos humanitárius kérdésekre, nemkülönben a különböző állásfoglalásokra nem térünk ki, azonban megkérdeztük a BKV-t, hogy az esetlegesen még itt-ott tapasztalható busz-, és járművezető-hiány ellenére honnan tudtak (pár nappal később már nemcsak a szegedi, hanem a hegyeshalmi relációban is jártak) ilyen távolsági fuvarokra járművet és sofőrt adni?

Távol az otthontól: 2XX-es sorozatú BKV-s Ikarus rendvédelmi különjáratként az M5-ösön szeptember 7-én éjjel. A képre kattintva galéria nyílik<br>(fotó: MTI/Ujvári Sándor)

A közlekedési cég válasza nem volt túl bőbeszédű, a lényeget íme, összefoglaljuk: a BKV az utasigények teljesítésén túl, a szabad erőforrások lehetőségeit kihasználva tud bármilyen, többletteljesítményt igénylő feladatot vállalni. Emellett a kötelesség is azt diktálja, hogy operatívan segítsék az állami szervezetek munkáját a kialakult helyzetben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek