Balesetek mára virradóra

iho/közút   ·   2011.10.15. 08:10

Hat ember megsérült egy közúti balesetben pénteken este Pest megyében a 4-es úton Szolnok és Abony között. Eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött egy személyautó és egy román állampolgárokat szállító kisbusz. A személyautóban ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek, a kisbuszban két ember sérült meg könnyebben.

Egy parkoló teherautóba hajtott egy személygépkocsi szombatra virradó éjjel a fővárosban a III. kerületben, a Napfény utcában, a személyautó sofőrjét és utasát eszméletlen állapotban vitték el a mentők.

Szalagkorlátnak ütközött egy nyerges vontató az M7-es autópályán szombat reggel Balatonfenyvesnél, egy időre lezárták a pálya mindkét oldalát. A Budapest felé tartó, hűtőszekrényeket szállító román rendszámú nyerges vontató vezetője könnyebben megsérült, hat óra után Nagykanizsa felé megindult a forgalom.

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Régi idők Forma-1-e a Balaton partján

Harmati Marcell   ·   2024.06.09. 14:10

A népszerű olasz sportautómárka, a Ferrari, tesztelési lehetőséget hirdetett a Balatonfőkajár határában a közelmúltban felépített versenypályán, a Balaton Park Circuit-en. A háromnapos eseményen három, korábbi F-1-es Ferrari körözött az aszfalton.