Befonták!

iho/vasút   ·   2016.01.16. 08:45
fonodo_delelott_elindult_0

15:23 Föntről is prímán néz ki! A drónt Ruzsa István röptette.

Élet a Bem rakparton. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Ruzsa István)

14:01 Csak szőr mentén kapcsolódik, de fontos: önök minek olvassák írásunk címét?

Befonták! vagy

Betonfák?

Minek olvasta írásunk címét?
Befonták – hiszen az van odaírva!
Betonfák – hiszen az van odaírva, és sokkal jobban is hangzik, mint a Befonták!
Poll Maker

13:22 A lelkesedés fontos, de mindent ne tegyenek meg egy fotóért! Vigyázzanak magukra, ne utánozzák a kép bal oldalán fényképező fiatalembert!

Így ne, ennyit nem érhet egyetlen felvétel sem! (fotó: MTI/Máthé Zoltán)

13:12 Fontos kiegészítés a képbeküldéshez: ha a felvétel hosszabbik oldala 1280 pixel hosszú, vagy ennél nagyobb, az már ideális méret itt a honlapon. Amíg érkeznek a további felvételek, illetve videók, nézzük meg, annak idején hogyan kommunikálta a BKK a Fonódó villamost! Ezt a kisflimet 2015. november 20-án töltötték föl a YouTube-ra:

13:01 Egykori kiváló kollégánk, Máthé Zoltán, a Magyar Távirati Iroda fotóriportere is terepszemlét tartott Budán. A galériában az ő felvételeit is megtalálják! És az önök fotói is belekerülhetnek, mindössze annyi a dolguk, hogy elküldik nekünk azokat az iho@indohaz.hu e-mail címre! A fotókhoz kérnék néhány sornyi információt is!

Ipari csuklós a Margit hídnál. Tegnap hogyan is közlekedtek a villamosok a 19-es vonalon?

10:32 Friss hírek Budáról – Vörös Attila jelenti

„Van itt némi fennforgás. A váltók alig működnek a Margit hídnál, a 17-es esik-kel, most jött – muszáj (majdnem) szó szerint – »egy külön« dolgozó (Attila itt más szót használt – a szerk.), aki csak arra van, hogy az egyik váltót állítsa.

Volt, akinek ez jutott délelőtt... (fotók: Vörös Attila)

A Moszkván nemtom mi van, de öt percet álltunk keresztbe. Valszeg elrontották (itt eredetileg egy erősebb kifejezés volt – a szerk.), most beálltunk a 4–6 peronjára...”

Ilyen a szombat délelőtt arrafelé...

 

Korábban írtuk:

De nem lőjük el egyből egyszerre az összeset, „rettegjenek” csak egész nap. És ahogy tegnap esti fölhívásunkban is írtuk, menjenek, próbálják ki, élményvillamosozzanak, élménybuszozzanak!

Hétfőtől már úgyis teljesen normális, hétköznapi lesz. Nem is lesz ott semmi látnivaló... Ám most még minden új, izgalmas!

Várjuk a képeiket, videóikat is! iho@indohaz.hu Osszák meg velünk felvételeiket!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.