Bevált a családi váró Debrecenben

iho/vasút   ·   2019.10.19. 12:00
debrecen_csaladbarat_allomas0

Debrecen állomáson szeptember óta várja a legfiatalabb utasokat is a családi váróterem, amely a kisgyerekes családok utazási komfortját növeli. Az eddigi visszajelzések, a családi váróban elhelyezett vendégkönyv alapján rendkívül pozitívak, az utazóközönség nagy örömmel használja a létesítményt. Az ötletet elsődlegesen a nyíregyházi vasútállomáson már évek óta működő családi váró sikere adta.

(fotók: MÁV)

A csarnokban az utasok nagy megelégedésére megújult a WC, növények ültetésével, interaktív mini kiállítás berendezésével, várótermi padok kihelyezésével és a bérlőkkel együttműködve egységes arculat kialakításával tette komfortosabbá a várakozást a MÁV. A debreceni utascsarnokban és váróteremben elvégzett karbantartásokat a vasúttársaság saját üzemeltetői forrásából biztosította, a munkálatok főként saját munkaerővel valósultak meg.

A debreceni vasútállomáson 2019-ben elvégzett valamennyi karbantartási feladat összességében 20 millió forintból és 800 munkaóra felhasználásával készült el.

(X)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek