Busz és villamos ütközött a Kálvin téren

MTI/iho   ·   2017.08.15. 10:33
400px_kalvinterkocc

Délelőtt tizenegyre befejeződött a helyszínelés a Kálvin téren, így a 47-es és a 49-es villamosok ismét a teljes vonalon közlekednek.

Egy spanyol rendszámú turistabusz ütközött össze egy villamossal a Kálvin téren (fotók: MTI/Mihádák Zoltán)

Korábban írtuk:

Összeütközött egy autóbusz és egy villamos a fővárosi Kálvin téren kedd délelőtt, a villamosok helyett pótlóbuszok járnak - közölte a rendőrség és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: az eddigi információk szerint a balesetben egy ember megsérült. A BKK a Facebook-oldalán azt közölte, hogy a 47-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között pótlóbusszal vagy a 9-es autóbusszal, illetve átszállással az M3-as és az M4-es metróval lehet utazni. Az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.