Buszbaleset Pozsonyban

iho/biztos út   ·   2018.05.24. 17:43
pozsony_busz_baleset_karosa_kislid

A balesetben legalább hét utas sérült meg. A mentőegységek már a helyszínen vannak. A TASR-nek ezt a Pozsonyi Kerületi Tűzoltó- és Mentőszolgálat műveleti központja és Adriana Volfová, a Pozsonyi Közlekedési Vállalat szóvivője is megerősítette.

A 74-es számú autóbusz ütközött össze egy személyautóval. Hét sérült utast vettünk nyilvántartásba, a sofőrt ellátták a helyszínen. A balesetet a rendőrség vizsgálja – közölte Volfová a TASR-rel.

Csuklós Karosa a fűben (forrás: bumm.sk)

A helyszínre 11 tűzoltó érkezett, elsősegélyt nyújtottak, a járműveken elvégezték a tűzvédelmi intézkedéseket, és megpróbálják stabilizálni az autóbuszt, hogy fel ne boruljon. A mentősök szerint a balesetben nyolcan sérültek meg. Négy személyt elláttak a helyszínen, és nem kellett őket kórházba szállítani. A másik négy személyt, melyek között két gyermek is van, a főrévi (Ružinov) kórházba, a Kramáre kórházba és az Egyetemi Gyermekkórházba szállították. Mindenki tudatánál volt, állapotuk pedig stabil volt – tájékoztatta a TASR-t Alena Krčová, a mentőszolgálat műveleti központjának szóvivője.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.