Buszbalesetekkel indult a szerda

MTI   ·   2019.01.23. 09:02

Reggel hat óra körül árokba csúszott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Zalasárszeg térségében. A helyszínre műszaki mentés céljából a zalakarosi és a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint az eset során senki nem sérült meg. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Nem sokkal később a Veszprém megyei Tótvázsony közelében borult az oldalára borult egy autóbusz. A helyszínre műszaki mentés céljából a veszprémi hivatásos és a tótvázsonyi önkéntes tűzoltókat riasztották. A mentők megállapítása szerint a buszon utazók közül ketten megsérültek, akiket a helyszínen ellátnak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Nyolc óra után Környén, az Alkotmány utca és a Jókai Mór utca kereszteződésénél ütközött össze egy személygépkocsi és menetrend szerint közlekedő autóbusz. A műszaki mentést végző tatabányai hivatásos és környei önkéntes tűzoltók egy embert kiemeltek a személyautóból. A busz utasai közül egy embert kórházba szállítanak. Az autóban két ember utazott, mindketten sérüléseket szenvedtek, ezért őket a mentők ápolják. A helyszínen a műszaki mentés ideje alatt forgalomkorlátozásra és jelentős torlódásra kell számítani.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek