Citypass-szal a BKK járatain

iho   ·   2013.08.02. 08:15

A Budapesti Közlekedési Központ a Szigettel közösen az idén is ingyenes tömegközlekedési lehetőséget kínál Budapest közigazgatási határán belül mindazoknak, akik megvásárolják a Sziget Citypass karszalagot. A karszalag a BKK járatai és rendkívüli, kizárólag a Citypass karszalaggal igénybe vehető Sziget-hajójáratai  mellett a fürdőkbe és strandokra is díjmentes belépést biztosít, emellett kedvezményes belépést kínál a budapesti múzeumokba, a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, valamint a Vidámparkba. A karszalaggal ráadásul a City Taxi szolgáltatásait is kedvezményes áron lehet igénybe venni, mindemellett a BKK közvetlen transzferbuszokat biztosít a Citypass-szal érkező vendégenknek a reptérről a Szigetre. A Citypass karszalagok a BKK nagyobb jegypénztáraiban is kaphatók.

A Budapesti Közlekedési Központ a Sziget Citypass-szal rendelkező fesztiválozóknak korlátlan utazási lehetőséget biztosít a BKK menetrend szerint közlekedő járatain, azaz a villamosokon, a trolibuszokon, a metróvonalakon és a fogaskerekűn a vonalak teljes hosszán, az autóbuszokon a Budapest közigazgatási határát követő első megállóhelyig, a héven Budapest közigazgatási határain belül, valamint hétköznapokon a menetrend szerint közlekedő D11-es és D12-es hajójáratokon.

A repülőtéri transzferbuszokat csak a Sziget Citypass-szal rendelkező fesztiválozók vehetik igénybe, illetve a Citypass birtokában díjfizetés nélkül vehetőek igénybe a Szigetre közlekedő rendkívüli hajójáratok is.

A Citypass karszalag augusztus 1-jén, csütörtökön 0:00 órától, augusztus 13-án, kedden 24 óráig érvényes, ára 8700 forint (29 €). A Citypass 48 órás karszalag a kiváltás napjától másnap éjfélig érvényes, ára 2700 forint (9 €). A Citypass karszalag a BKK nagyobb  pénztáraiban, reptéri Ügyfélpontjainkban, valamint a Sziget saját árusítóhelyein is megvásárolható. A Citypass karszalag a fesztiválra való belépésre nem jogosít.

Kapcsolódó hírek