DHL Express: még száz munkahely Magyarországon

iho   ·   2021.05.27. 08:05
00_dhl_bud

Az idei évben strukturális átalakításokat és számos, a fenntartható működéshez kapcsolódó fejlesztést hajt végre a DHL Express.

  • Száz új kolléga felvétele,
  • két új depó megnyitása

és számos zöld projekt, többek között saját elektromos kisteherautók, elektromos biciklik, elektromos töltők és csomagautomaták üzembe helyezése szerepel a közeljövőben megvalósuló beruházások között.

A nemzetközi környezet, az erősödő e-kereskedelem, a megrendelők és vásárlók megnövekedett és gyorsan változó igényei folyamatos alkalmazkodást követel. A DHL Express az expresszcégek közül a legnagyobb, teljesen automatizált, óránként hatezer csomag feldolgozására képes szortírozórendszerrel működik, ami versenyelőnyt biztosít és a pandémia idején is biztosította a DHL Expressnek a megnövekedett igény gyors és minőségi kiszolgálását.

Az idei évben megvalósuló beruházások nagy része a működési hatékonyság további növelését célozza meg. Két vidéki nagyvárosban, Debrecenben és Győrben kapacitásbővítésre van szükség. Jól megközelíthető, tágas helyen nyílnak meg az új depók.

Flottabővítés keretében húsz elektromos kisautó megvásárlását indította el a cég, ezek első körben a fővárosban pesti oldalt szolgálják ki, ezen felül hamarosan három elektromos biciklivel is házhoz szállítják a csomagokat. Ezzel párhuzamosan elektromos töltőhálózatot is kialakítanak. A nagy népszerűségnek örvendő, meglévő csomagautomata hálózat is bővül.

A Magyarországon 310 főt foglalkoztató cég idén száz új munkatárssal bővül, a felvételi folyamat már elindult. Juhász-Luby Szilvia, a DHL Express Magyarország hr igazgatója kiemelte:

„Száz új kollégát kell megtalálnunk, nemcsak Budapesten, de két vidéki nagyvárosban is keresünk futárokat, de menedzseri pozícióink is megnyílnak. A feladatunk nem áll meg a toborzással, belső nemzetközi képzéseinkkel folyamatosan fejlesztjük kollégáinkat.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek