Durva zúzda Miskolcon

iho   ·   2016.12.11. 08:02
ms4

A minap.hu közzé tette a közeli térfigyelő kamera felvételét. Az autós jól láthatóan lassítás nélkül hajtott be a stoptáblával védett kereszteződésbe...

Korábban írtuk: a Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint szombat este a miskolci Széchenyi István úton haladó villamos a Corvin utca kereszteződésénél ütközött össze egy személyautóval. A villamos az ütközés erejétől kisiklott és egy közeli épület előtt állt meg. A rajta utazó három ember közül senki nem sérült meg. A személyautó utasai közül azonban ketten megsérültek az ütközés során.

A pénzváltóban megállt Škoda az Észak-Magyarország videóján

Az Észak-Magyarország szerint viszont öten is utaztak az autóban, a híroldal a Facebookon ezt írta: „A Széchenyi és Szentpáli utcák kereszteződésében éjjel történt balesetben öten sérültek meg, mindannyian az autóban. A sínpárról leugrott tömegszállító a Bató ház pénzváltójában landolt. Az anyagi kár sok millió forint.”

Egyszer csak előkerült a ködből a villamos, aztán már nem kaphatta meg az elsőbbséget...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek