Egy kicsi retró mindenkinek kell!

Joó Ferenc   ·   2018.03.11. 21:15
multidezo2_400

A múlt heti válogatás után folytatom a szemezetést régi fotóim közül. A mai adag ismét igazi egyveleg, ráadásul a legidősebb képek még vagy fekete-fehér negatívról, vagy Orwo diáról lettek beszkennelve!

A karcokért, porszemekért ismételten elnézést kérek! Bízom benne, hogy újfent sikerül sokunkban szép emlékeket felidézni!

Az emlékeknek persze sokszor ára van: a felvételek közt megnt csak szerepel kettő olyan vasútvonal, ahol mára megszűnt a személyszállítás, illetve két nyomvonaláthelyezésről is vannak fotók.

Jövő héten már picivel célirányosabb, tematikusan leválogatott képekből készült galériát teszünk közzé. Addig is elmélkedjünk a proli vonatok, a kazánfűtőgépek, a Bh-kocsik vagy éppen a sokszínű Halvik sorsán!

A galéria az alábbi képre kattintva nyílik!

Az M63 009-es a Déli pályaudvaron egy Bh-kocsis szombathelyi gyorsvonattal, mögötte a Lehár-Expresszel, körülbelül 1989-ben (fotók: Joó Ferenc)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.