Egy kicsi retró mindenkinek kell!

Joó Ferenc   ·   2018.03.11. 21:15
multidezo2_400

A múlt heti válogatás után folytatom a szemezetést régi fotóim közül. A mai adag ismét igazi egyveleg, ráadásul a legidősebb képek még vagy fekete-fehér negatívról, vagy Orwo diáról lettek beszkennelve!

A karcokért, porszemekért ismételten elnézést kérek! Bízom benne, hogy újfent sikerül sokunkban szép emlékeket felidézni!

Az emlékeknek persze sokszor ára van: a felvételek közt megnt csak szerepel kettő olyan vasútvonal, ahol mára megszűnt a személyszállítás, illetve két nyomvonaláthelyezésről is vannak fotók.

Jövő héten már picivel célirányosabb, tematikusan leválogatott képekből készült galériát teszünk közzé. Addig is elmélkedjünk a proli vonatok, a kazánfűtőgépek, a Bh-kocsik vagy éppen a sokszínű Halvik sorsán!

A galéria az alábbi képre kattintva nyílik!

Az M63 009-es a Déli pályaudvaron egy Bh-kocsis szombathelyi gyorsvonattal, mögötte a Lehár-Expresszel, körülbelül 1989-ben (fotók: Joó Ferenc)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek