Egy motoros meghalt a 64-es főúton

MTI   ·   2011.11.01. 14:30
Egy ember meghalt, s az elsődleges információkkal ellentétben nem két, hanem három súlyos és egy könnyű sérültje van a 64-es főút Dég és Mezőszilas közötti szakaszán kedd délután történt balesetnek; a részleteket kora este pontosította a rendőrség.

Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a Mezőszilas irányából Dég felé haladó személyautó előbb letért az útról, majd ment a szemközti sávba, ahol összeütközött két motorral. Az elsődleges információkkal ellentétben az egyik motorkerékpáron  nemcsak egy férfi, hanem egy tabi házaspár utazott, a mögöttük haladó motort pedig 20 éves fiúk vezette.

A karambolban a 48 éves családfő a helyszínen meghalt, felesége és fia súlyosan megsérült. Ugyancsak súlyos sérüléseket szenvedett a személyautó vezetője, a mellette utazó 17 éves fia pedig könnyebben sérült. Valamennyi sebesültet a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

Az egyik sérültet szállító mentőautó is balesetet szenvedett. Egy útkereszteződésben elé kanyarodott egy kocsi, s bár a mentő sofőrje félrerántotta a kormányt, a betegszállító kocsi durrdefektet kapott. Abban a balesetben senki nem sérült meg, a beteget egy másik mentő vitte kórházba.

Kapcsolódó hírek