Egyelőre nem okoz fennakadást a havazás a vasúton

iho   ·   2014.12.28. 08:56
snow_train_2014_0

Kisvasúti havas romantika. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Máthé Zoltán)

A havas időjárási helyzet miatt jelentősebb fennakadásokra, késésekre jelenleg a dél-, és nyugat-dunántúli területeken sem kell számítani a reggel vonattal útra indulóknak. A hóval borított tájakon, vagy ahol intenzívebb havazás, hófúvás tapasztalható, ott a váltókat szükség szerint napközben is folyamatosan tisztítják a vasutasok, és a váltófűtő berendezéseket is üzemeltetik. A havas peronokat és az utasforgalmi területeket takarítják, síkosságmentesítik.

Egyelőre minden rendben van. Azt ott csak a Corona szokásos késése... Még Romániában szedte össze

A MÁV azt kéri, hogy utazás előtt mindenki tájékozódjon a menetrendről és az aktuális helyzetről a MÁV és a MÁV-START weboldalain, valamint a vonatinfón, vagy telefonon érdeklődjenek a MÁVDIREKT 06-40/49-49-49-es telefonszámán. Felhívják az utasok figyelmét, hogy a havas, szeles időjárás következtében a peronok, valamint a vasúti járművek lépcsői síkosak lehetnek, ezért a fel- és leszállásnál fokozottan ügyeljenek és segítsék utastársaikat is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek