Éjszakai műszak Csepelen

Vörös Attila   ·   2016.10.14. 13:45
68__IMG_3707

A Metrans folyamatosan forog a csepeli Szabadkikötő és Őrihodos, Komárom között a koperi és a dunaszerdahelyi konténervonatokkal. Az intermodális szerelvények éjszaka is járnak, így a kikötőben szolgáltató MÁV-REC Kft. munkatársainak is van éjjel dolga. A MÁV-REC jelenleg iparvasúti Bobókat üzemeltet Csepelen, ezekkel járnak ki egészen Soroksári út rendezőig a Metrans-vonatokkal – kivéve, amikor azok Herkulessel érkeznek.

A MÁV-REC Kft. 449 028-as Bobója halad koperi konténervonatával Soroksári út rendező felé. A képre kattintva galéria nyílik Vörös Attila fotóiból

Csütörtök éjjel két konténervonat is érkezett kicsivel egymás után Soroksári útra. Egy szinte teljesen üres szerelvény egy 363-as mozdonnyal Komárom felől, míg egy szép combos vonat a 185 635-ös Traxx-szal Koper-Hodoš felől futott be. A kikötőben ezúttal egy szerelvény volt, ezzel a Traxx fordult, miután a Bobó kicserélte a vonatokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek