Elektromos Smartok váltják a Volkswagen up!-okat a Mol Limónál

MTI   ·   2019.07.16. 12:41

A Mol keddi közleménye szerint a közösségi autómegosztó flotta húsz Smart EQ fortwo és harminc Forfour modellel bővül. Az ötven új elektromos Smart ötven benzinüzemű Volkswagen up! helyére érkezik, így a flotta továbbra is négyszázötven autóból áll, amelyből már százötven elektromos meghajtású.

Ezzel párhuzamosan folyik az elektromos gyorstöltőhálózat bővítése egész Budapesten. Július közepétől az egyik Budapest-környéki strandra, a Lupa-tóra is eljuthatnak a felhasználók a Mol Limo autóival. A budakalászi tónál nyíló dedikált parkolóhelyeket a reptéri parkolókhoz hasonló módon, a normál percdíjakon felüli négyszázkilencven forint egyszeri összeg megfizetésével vehetik igénybe a Mol Limo mobil-alkalmazásán regisztrált felhasználók.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.