Eloltották az M7-esen kigyulladt járműszerelvényt

MTI   ·   2012.05.11. 11:37

Eloltották azt a járműszerelvényt, amely az M7-esen, Fonyód térségében péntek délelőtt gyulladt ki; az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán már csak a külső forgalmi sáv van lezárva – közölte a megyei katasztrófavédelem és a rendőrség.

Az autópálya 150-es kilométerénél történt balesetről a megyei katasztrófavédelem ügyeletese azt mondta, hogy a járműszerelvény – egy kisteherautó, mely az utánfutóján egy traktort szállított – teljes terjedelmében égett. A helyszínre riasztott marcali és a balatonboglári tűzoltók tíz perc alatt eloltották a tüzet – tette hozzá Koncz András.

Az ügyeletes a tűz okára vonatkozóan azt mondta, elektromos zárlat, olajcsöpögés, súrlódás okozhatta a tüzet, de pontos információi nincsenek.

A rendőrség 11 óra előtt arról tájékoztatott, hogy a tűzeset miatt már csak a külső sáv van lezárva a forgalom elől az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 150-es kilométerszelvényben.

„Minden járművezetőtől fokozott figyelmet és körültekintést kérünk a tűzesettel érintett pályaszakaszon” – írta közleményében a megyei főkapitányság sajtószolgálata.

Kapcsolódó hírek