Előnyben a vádlott a BKV-perben

iho   ·   2013.09.05. 17:14

A pályázatot a C.C. Soft Kft.-vel szemben elvesztett cégek vezetőit tanúként hallgatták meg, lényegében – mivel egyikük még a pályázat kiírásában is részt vett – elismerték, hogy együttműködtek a szerződés elnyerése érdekében. A vádlottaknak sikerült bizonyítaniuk, hogy a vesztesek a projekt teljesítését a vesztesek a BKV-n belülről akadályozták.

A rendszert korábban házilag barkácsoltnak minősítő igazságügyi informatikai szakértő nem tudta megvédeni álláspontját: elmondása szerint alaposabban mindössze egy megálló kijelzőjét vizsgálta meg, de leszerelni azt sem volt ideje – írja a Népszava.

A szentendrei vonalra telepített kijelzők méretes botrányt okoztak: időjárásálló, korszerű berendezések helyett egyszerű, bármelyik áruházban megvásárolható plazmatévéket szereltek, téli fűtésként szintén mindenhol kapható hőlégfúvókkal ellátva.

***

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek