Ezért is imádnivaló a mátrix!

iho   ·   2015.09.19. 13:45
vicckijelzo0

Persze van egy kis gonoszság az egészben, de a lényeg: ebben a hónapban forgalomba állt további huszonhárom használt C1 Citaro, amelyek az óbudai vonalakon szállítják az utasokat. Több autóbuszban sikerült az eredeti kijelzőt is beüzemelni, ezért a bilikék buszhoz tartozó narancs kijelző helyett a korábbi BKV-s Volvók és nemrég forgalomba állt gázüzemű VanHoolok mellett több C1-en is használják a mátrixos kijelzőt. Ezek felirata könnyebben fotózható, és több érdekes pillanat is elkapható, amikor a végállomás, illetve felszállás az első ajtón program váltakozása összemossa azokat.

Első felvételünk főszereplője egy Fradi-drukker busz. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Bohus Dávid)

Bohus Dávid kollégánk ebből gyűjtött össze egy csokorra valót – hogy ezt a borzalmas sajtó kifejezést is elpuffanthassuk. Látott hasonlót? Várjuk a képeit! De akár korábbi fotóit is elküldhetni! Hogy csak egy klasszikusra emlékeztessük a múlt évtizedből: Garácska úti Délpetelep.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek