Ezt egy kicsit elszámolták – 673 millióval...

MTI/iho   ·   2014.11.18. 09:34

Az eredetileg becsült nettó 2 milliárd 890 millió forint helyett nettó 3 milliárd 563 millió forintért építheti ki a Piliscsaba–Esztergom közötti vasúti vonalszakaszon a biztosító-berendezést a szombathelyi székhelyű Dunántúli Távközlési és Biztosítóberendezési Építő Kft. – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A MÁV által kiírt nyílt közbeszerzésre két ajánlat érkezett, a másikat – közös ajánlattevőként – a budaörsi székhelyű Termini-Rail Kft. valamint a nagykovácsi székhellyel működő pro Montel Zrt. adta be. Az ajánlatok közül az olcsóbb nyert. A projektet teljes egészében – a Közlekedés Operatív Program keretében – az Európai Unió finanszírozza.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Részleges államosítás a brit vasúton

iho/vasút   ·   2021.07.27. 15:00

Az új szervezet feladata lesz a pályavasút működtetése, a pálya tulajdonosi jogainak gyakorlása és karbantartása mellett a hálózat fejlesztése, a menetrend egyeztetése, a viteldíjak meghatározása és beszedése is.