Fekete péntek: Győrben is leégett egy városi busz

iho/közút   ·   2018.03.17. 10:04
kiskep_kcm443

A vecsési bevásárlóközpont végállomásán történt péntek délutáni tűzesetet követően este egy újabb autóbusz gyulladt, ki ezúttal a győri Vásárcsarnok közelében, számolt be róla a Kisalföld, majd részletesebben a gyoribuszok.hu oldal.

Lángok pusztítják a győri flotta egyik korszerűbb autóbuszát a Bartók Béla úton (a kép forrása: Index fórum, norbee601 hozzászóló)

Az áldozat ezúttal egy NABI Excel típusú városi autóbusz, amely egy újabb típussal bővíti a leégett járművek szomorú statisztikáját. A magyar gyártású autóbuszt 2003-ban helyezte forgalomba a Kisalföld Volán, érkezésekor az IOF-542 rendszámot viselte, majd KCM-443 azonosítóval közlekedett tovább. Teljes pályafutása alatt a győri városi közlekedés flottáját erősítette, mint korszerűbb, alacsonypadlós autóbusz, amely szolgálatát vélhetően a tegnapi nappal befejezte.

Az első busztűz áldozatává vált NABI a győri KCM-443 lett (fotó: Bohus Dávid)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek