Felakadt a 86-os

iho   ·   2014.05.30. 14:54
00kicsi

A Várbazár építése miatt a 86-os autóbusz elkerüli a Várkert rakpartot, Újbuda felé a Clark Ádám tér–Alagút–Attila utca útvonalon közlekedik, már április legvégétől. A péntek déltájt is igen erős forgalomban (vagy épp a hidegfront hatására) egy csuklós Volvo nehezen tudott az Alagút utcából nagy ívben balra kanyarodni, a rosszul kiszámított forduló miatt a visszapillantó tükör felakadt a jelzőlámpa oszlopára.

Áll a 86-os a kanyarban...na de miért?<br>(Kemsei Zoltán felvételei)

A járművezető – feltehetőleg a nagyobb károsodás megelőzése miatt – tolatva, gázt adva nem akarta kiszabadítani a buszt, előbb rendőri felügyelettel, majd néhány leszállt utas segítségével, kézi erővel szabadították ki a pórul járt járművet, a pár perces fennakadás azonban komoly torlódásokat okozott.

A tükör és az oszlop baráti ölelkezése

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.