Felborult egy kamion az M0-áson

iho   ·   2014.01.08. 12:52
m0baleset000

Beluzsárné Belicza Andrea azt mondta, a baleset az M0-s 38-as kilométerénél történt.

A helyszínelés megkezdésekor a leállósávban még lehetett közlekedni, de mostanra teljesen lezárták az utat. A forgalmat a gyáli lehajtónál az M0-s melletti kihajtóra terelik, ahonnan 150 méter megtétele után lehet visszatérni az autóútra – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kerekek „megvannak”, defektet nem kapott a billencs. Mi dobhatta meg így a kamiont? A képre kattintva galéria nyílik (fotó: MTI/Mihadák Zoltán)

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a homokot szállító kamion sofőrjét a monori és a fővárosi tűzoltóknak sikerült kiemelniük a roncsból. A középkorú férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A 40 tonnás jármű kerekekre állítása hamarosan megkezdődik, egy daru már a helyszínen van. Mivel a szétszóródott homokot is le kell takarítani az útról, a műszaki mentés órákig is elhúzódhat – tette hozzá a szóvivő.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek