Felborult egy kamion az M6-os autópályán

MTI   ·   2012.01.13. 17:30

Felborult egy pótkocsis teherautó péntek délután az M6-os autópályán, s keresztbe fordulva elfoglalta az utat a Pécs felé vezető sávban, Besnyő közelében; a sofőr nem sérült meg, de az érintett útszakaszt a műszaki mentés idejére lezárták – közölte a rendőrség.

A baleset Ercsi és Besnyő között, a 38-as kilométernél történt. A forgalmat Ercsinél a 6-os főútra terelték, és onnan a besnyői csomópontnál térhettek vissza az autópályára a gépkocsik.

A távirati iroda híre szerint késő délután a műszaki mentés végeztével helyreállt a forgalom az M6-os autópályán.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.