Felborult egy nyerges vontató Monoron

MTI   ·   2012.06.27. 12:46

Több nagy súlyú építőipari elem esett egy nyerges vontató rakományából az útra, amikor a jármű felborult Monor belterületén szerda dél körül – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kovács Viktória tájékoztatása szerint a jármű egy körforgalomban haladt, amikor ismeretlen okból megbillent, majd felborult. Rakományából négy nagy súlyú építőipari elem zuhant az úttestre, a sofőr valószínűleg könnyebben megsérült.
A baleset környékét lezárták, a járművezetők a közeli utcák felé kerülhetnek.

Kádasi Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy négy darab hattonnás acélhenger szabadult el, valószínűleg rögzítési hiba miatt. A kárelhárítást és biztosítást a monori tűzoltók végzik, az út szabaddá tétele órákig is eltarthat.

Kapcsolódó hírek

Közút Közlekedésbiztonság Automobil

Jövő Mobilitása Szövetség: a közlekedők többségét az agresszív, szabálytalan vezetők bosszantják

MTI/iho   ·   2023.09.19. 09:00

A magyarországi utakon közlekedők többségét, ötvenkilenc százalékát leginkább a türelmetlen, agresszív vezetőtársak bosszantják, ötvennyolc százalékuk a szabálytalan sofőröket, harminchét százalékuk pedig a rossz utakat jelölte meg stresszfaktorként, a felmérés szerint ezekhez hasonlóan a dugók, illetve a mikromobilitási eszközök is sokszor okoznak kellemetlenséget; a válaszadók többsége a stressz elkerülésére alkalmazott módszerek között az agresszív autósoktól való távolságtartást, vagy például a zenehallgatást említette.