Feloldották az útzárat a 86-os főúton

MTI   ·   2012.02.07. 14:04
Befejeződött a műszaki mentés, így feloldhatták az útzárat a 86-os főúton, Zalalövő közelében, ahol kedd reggel egy kamion lesodródott a csúszós útról és az oldalára borult - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A baleset a nagyfernekági elágazónál történt – közölte Szabados Gábor. A jármű műszaki mentését a reggeli órákban, félpályás útlezárás mellett kezdték meg, majd a kamion kiemelését az útszakasz teljes lezárása után kora délutánra fejezték be.

Kapcsolódó hírek

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.