Flirt gázolt személyautót

iho/biztos út   ·   2017.03.15. 13:56

Szerdán délben egy Vácra tartó személyvonat Őrbottyán és Vácrátót között egy sorompó nélküli, andráskeresztes útátjáróban gépkocsival ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, de a helyszínelés idejére az érintett vágányszakaszt lezárták, ezért Őrbottyán és Vác között vonatpótló autóbusz közlekedik. Az átszállások miatt harminc-hatvan perccel hosszabb menetidővel kellett számolniuk a Budapest-Nyugati–Veresegyház–Vác vonalon utazóknak. A helyszínelés fél kettő körül fejeződött be, így újra elindulhatott a vonatforgalom. A menetrendszerű közlekedés várhatóan a késő délutáni órákra állhat vissza.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Kisvasút

Százötvenöt gyermekvasutast avattak

MÁV/iho   ·   2024.06.10. 07:30

Megtartották a budapesti Gyermekvasúton a 2023/2024. tanévben tanfolyamot elvégző gyerekek avatási ünnepségét. A budai hegyekben kanyargó kisvasút idén jubileumát is ünnepli: hetvenöt éve adták át a második vonalszakaszt, a szolgálatot a kezdetektől 10–14 éves kisvasutasok látják el.