Forgalommal szemben hajtó autóval ütközött egy busz az M7-esen

MTI   ·   2019.06.21. 09:50

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Sznopek Veronika pénteken elmondta: egy férfi egyelőre ismeretlen okból, szabálytalanul, a forgalommal szemben, a belső sávban hajtva, ittasan egy szabályosan közlekedő ukrán autóbusznak ütközött éjszaka az M7-es autópálya zalai szakaszán. A balesetben a busz utasai közül senki nem sérült meg, a személyautót vezető 47 éves nagykanizsai férfi azonban súlyos sérüléseket szenvedett. A szabálytalankodó járművezetőnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök előállították és elvették a jogosítványát.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.