Fotózd le nekünk! - Alstom metrók

Berky Dénes   ·   2013.02.04. 20:30
kiskep_alstom

Tavaly, sok probléma után, szeptemberben közlekedett először Alstom metró menetrend szerinti forgalomban a kettes metró vonalán. Azóta folyamatos a Metropolis szerelvények forgalomba állása. Több probléma is felmerült már a kocsikkal kapcsolatban, főképp vezérlő számítógép üzemzavarai, leállása okoz gondokat. Ezek a természetes gyermekbetegségek, megoldásuk folyamatban van, egyre üzembiztosabbak az új szerelvények. Sokan érdeklődnek az Alstom szerelvények iránt, többen csak miattuk mennek metrózni, így a sok fotós is a próbamenetek óta vadássza őket. Ezen a héten is sok kép érkezett, egy szép összeállítás kerekedett végül a felvételekből. Köszönjük a képeket olvasóinknak és jó képnézegetést kívánunk.

Felszínen. A fehér tájban suhan a fehér Alstom metró Bíró Gyula felvételén<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók felvételeiből

A jövő hét témája: Az elsők. Minden járműtípusból van egy, ami elsőként érkezett, elsőként állt forgalomba. Sok esetben különleges példányokról van szó, például az egyes Szili, vagy az első Szergej. Bármilyen járműről várjuk szeretettel képeiket, ami első volt a maga kategóriájában. Az email cím a szokásos, berky.denes@indohaz.hu, a határidő ezúttal február tizedike, 18 óra. A tárgy mezőbe ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek