Fotózd le nekünk! - Nyár

Berky Dénes   ·   2013.09.02. 20:22
kiskep_nyar

Tavasszal kiderült, a Nohabok jubileumát ünneplendő, ismét menetrend szerinti vonatokat fognak húzni a 29-es vonalon. De nem csak ez borzolta a vasútbarát kedélyeket: a Győr-Siófok fürdősvonat élére is izgalmas vonógép, a 235-ös Púpos került. Idén adtak nevet először az északi-parti vonatoknak, aszerint, hogy hány helyen állnak meg a Balaton partján. A nyáron a feszített menetrendek miatt mindig adódnak izgalmas vonógépek, meglepő összeállítások, de a szokásos nyári vonatok is szolgáltatnak elegendő fotótémával.

Lássuk hát, ezen a héten milyen képeket küldtek olvasóink, akiknek ezúton is köszönjük felvételeiket!

Herczeg Gábor fotóján a púposos fürdős épp három gyorsvonati kocsival közlekedik<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók által küldött felvételekből

A jövő hét témája: Országjáró túránk befejező része következik, Győrbe látogatunk. Várjuk olvasóink felvételeit a győri helyi közlekedésről a berky.denes@indohaz.hu email címre egészen szeptember nyolcadikán este hat óráig. A tárgy rovatba ezt írják: Fotózd le nekünk!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek