Friss villanyt a drótokba!

iho   ·   2015.03.25. 13:45
00kicsi

A 2014 tavaszán a munkával megbízott MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. a szükséges átalakítások egy részét már elvégezte – jelentette be sajtótájékoztatón a GYSEV Zrt. stratégiai műszaki fejlesztési vezetője, Czibula András. Az alállomás a Sopron–Győr, a Sopron–Szombathely és a Sopron–Ebenfurth vonalakat látja el árammal. A korábbi kétszer tizenkétezer kilovoltamperes trafó helyett nagyobbakat, kétszer tizenhatezreseket építettek már be, továbbá beépítenek még egy 25 kilovoltos, két gyűjtősínes kapcsolóberendezést, és telepítenek egy digitális távmegfigyelésre alkalmas védelmi és irányítástechnikai berendezést. A további munkálatok a vonatközlekedésben nem okoznak fennakadásokat, az új alállomás teljes elkészülte után javulhat a vonatok menetrendszerűsége.

(forrás: GYSEV Zrt.)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek