Germanwings: korábban Marokkóba

iho/repülés   ·   2012.01.23. 18:08

A Germanwings nemrég jelentette be, hogy a Marokkó észak-keleti részén, közvetlenül a Földközi-tengernél fekvő Nador 2012. május 25-től szerepel idei nyári menetrendjében. A német diszkont légitársaság azonban a kiemelkedő érdeklődésre való tekintettel már március 30-án elindítja járatait: kezdetben péntekenként, majd május 25-től kezdődően péntekenként és keddenként szállítja az utasokat Nadorba.

Az új járat előrehozott elindításával az utasok még nagyobb szabadságot élvezhetnek, ha fel szeretnék fedezni Észak-Afrika egyik legszebb régióját.
A marokkói Nadort nemcsak Köln/Bonn-ból lehet kitűnően elérni: a www.germanwings.com honlapon berlini, müncheni, londoni , drezdai és lipcsei indulással is foglalhatóak jegyek köln/bonni átszállással, hiszen a Köln/Bonnba, illetve az onnan Nadorba induló járatok indulási idejét optimálisan összehangolták.

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.