Globális kérdések a Hungrail következő konferenciáján

iho   ·   2017.09.18. 14:04

A meghívott előadók (dr. Homolya Róbert, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, NFM; Szalóki Flórián közlekedési operatív programokért felelős államtitkár, NFM; Dávid Ilona elnök-vezérigazgató, MÁV Zrt.; dr. Kovács Imre igazgatósági elnök, CEO, Rail Cargo Hungaria Zrt.; Kiss Péter vezérigazgató, Metrans Danubia Kft.; Dunai Zoltán országigazgató, Stadler Rail; dr. Ludvig László Mobility Ágazat Igazgató, Siemens Zrt., Németh Réka ügyvezető igazgató, Vasúti Pályakapacitás-elosztó Kft.; továbbá a szlovén tehervasúttól Melita Rozman Dacar, a CD Cargótól Ivan Bednarik) a határokon túlmutató, regionális vasúti kérdéseket vitatnak meg.

Szó lesz többek közt a magyar kormányzat kötöttpályás közlekedéssel kapcsolatos elképzeléseiről, a vasúti nagyberuházásokról, a vasút külgazdasági szerepéről, az intermodális forgalom nemzetközi trendjeiről, a digitalizációról. Nem maradhat ki a jármáűbeszerzések, a vasúti áruszállítás versenyképességének fokozása és a visegrádi négyek pályahálózat-működtetőinek együttműködése sem.

A konferenciáról információkat a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület honlapján olvashatunk a későbbiekben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek