Gőzfelhős kirándulás Ráckevére

Vörös Attila   ·   2017.09.30. 13:45
208

A vasútmániások és az érdeklődők legnagyobb örömére a szolnoki úton lesérült 204-es javítása elkészült szeptember utolsó hétvégéjére, így nem kellett lemondani a ráckevei gőzösözést. A 130-éves HÉV ünnepségsorozat részeként most szombaton és vasárnap három-három kanyart teljesít a MÁV Nosztalgia Kft. különvonata Pesterzsébet felső és Ráckeve között a H6-os vonalon. A szombati menet rendben elindult, bízunk benne, hogy a folytatás is a tervek szerint alakul!

Ha fotózta a menetet, hétfő reggelig küldje el a képeit, hogy sokképes beszámolónkba beszerkeszthessük! Előre is köszönjük!

Soroksári út és Pesterzsébet felső között halad a különvonat szerelvénye egyelőre még utasok nélkül (fotó: Vörös Attila)

Ha pedig érdeklődik a HÉV története iránt, ki ne hagyja a most megjelent Hévkönyvet! Ajánlónkat ide kattintva olvashatja.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek