Halálos baleset a 4-es úton

MTI/iho   ·   2017.03.06. 05:32

Halálos közlekedési baleset történt vasárnap késő este a 4-es számú főúton Fegyvernek külterületén, ahol több gépjármű ütközött – közölte honlapján a rendőrség.

A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, és többen megsérültek. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését és a főút forgalmát mindkét irányból Bánhalma irányába terelték.

A balesetben két személyautó ütközött, az elsődleges adatok szerint egy román rendszámú gépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan haladó autóval. Az egyik kocsi vezetője - aki a jelenlegi információk szerint nem használta biztonsági övét - a helyszínen életét vesztette.

A mentőszolgálat munkatársai további három embert szállítottak kórházba a baleset helyszínéről. A helyszínelés befejeztével a főutat hétfő hajnalban ismét megnyitották a forgalom előtt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek