Harmadával többen dolgoznak a BI-KA Logisztikánál

MTI/iho   ·   2017.03.28. 13:59

A belföldi viszonylatokon kívül harminc országba fuvarozó BI-KA Logisztika Kft. árbevétele 2016-ban 6,2 milliárd forintra rúgott, ez háromszázmilliós többletet jelent a 2015-ös eredményhez képest, az üzemi eredmény az árbevétel alakulásával összhangban növekedett. Ezzel a cég megerősítette a szállítmányozási, raktározási szektorban betöltött vezető pozícióját Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Jelentős létszámbővítés is volt a Bi-Ka Logisztikánál: jelenleg 179 dolgozót foglalkoztatnak, amely a 2015-ös létszám harminc százalékával több. Ennek egyik oka, hogy a társaság új irányokat és stratégiai célokat fogalmazott meg. Az ügyfelek magas színvonalú és rugalmas kiszolgálásának érdekében Budapesten új üzletfejlesztési központot nyitottak, és több millió eurót fordítottak új járművek (29 vontató és 20 könnyített, 26 tonna teherbírású, ultralight pótkocsi) vásárlására. Mindemellett a BI-KA Logisztika sikeresen bevezette az ISO 14001 környezetirányítási rendszert és teljesítette az AEO F vámjogi tanúsítvány használatának kritériumait. A biztonságos adatkezelés érdekében pedig épületeikben új beléptető- és kamerarendszert alakítottak ki – nyilatkozta Szécsi Gabriella, a BI-KA Logisztika ügyvezetője.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek