Hárman haltak meg a felborult betegszállítóban

MTI   ·   2012.03.30. 12:56

Hárman meghaltak, ketten súlyosan megsérültek, amikor egy betegszállító felborult Visonta határában, a 3-as számú főúton péntek reggel – közölte Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

(fotó: MTI/Tréba Ákos)

A Ford Transit kisbusz Gyöngyös felől tartott Eger felé a 3-as számú főúton, amikor a visontai elágazásánál, reggel hat óra előtt, egyelőre ismeretlen okból, leszaladt az úttestről, majd felborult és megpördült.

A helyszínelés befejezése után az útzárat 10 óra 32 perckor oldották fel az útszakaszon. Mint azt a sajtóreferens elmondta: a kisbusz, amelyben a sofőr mellett négy személy utazott, Gyöngyös környékén gyűjtötte össze a betegeket, akiket a hatvani kórházba szállított volna.

Az elhunytak közül ketten gyöngyösiek, egyikük pedig abasári. Az egyik súlyos sérült egy beteg, a másik pedig a jármű vezetője; őket a hatvani kórház traumatológiai osztályára szállították.

A baleset körülményeit a gyöngyösi rendőrkapitányság vizsgálja szakértők bevonásával – mondta Lázár Levente. A balesetben közrejátszhatott az erős szél.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Autóbuszközlekedés

Ne az állomáson pünkösdöljön! Tervezze meg előre utazását, váltsa meg időben menetjegyet a hosszú hétvégére

MÁV/iho   ·   2024.05.15. 15:45

Pünkösd ünnepén várhatóan sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain. A MÁV és a Volánbusz azt kéri, hogy indulás előtt tájékozódjanak az ünnepnapi közlekedési rendről. Érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket, illetve használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is.