Három tettes megdobott egy Combinót

iho/vasút   ·   2015.12.29. 20:35

Most pedig átadjuk a szót a rendőrság honlapjának. A police.hu-n megjelent közlés szerint „a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága 01020/10367/2015. bűnügyi számon eljárást indított rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövetők 2015. december 28-án 20 óra 15 perc körüli időben a Budapest VI., Nyugati tér felől a Széll Kálmán tér felé közlekedő 4-es villamoson randalírozni kezdtek. A villamosvezető a budai hídfőnél lévő megállóban a hangosbemondón keresztül felszólította a három férfit, hogy szálljanak le a villamosról, mert értesítette a rendőrséget. Miután leszálltak a járműről, az egyik férfi a kezében lévő üveget a villamos első szélvédőjének dobta, amely során az üveg összetört és a villamos szélvédője berepedt. A három elkövető a Frankel Leó utcán keresztül a Fő utca irányába elmenekült a helyszínről.

Az egyik elkövető 20 év körüli, körülbelül 170–180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövid, fekete színű. A bűncselekmény elkövetésekor zöld színű kabátot és kék színű farmernadrágot viselt.

A másik elkövető 20 év körüli, körülbelül 170180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét kapucnis felsőt, sötét nadrágot és kék színű cipőt viselt.

A harmadik társuk 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, zömök testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor piros színű pulóvert és szürke színű melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőkről felvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésérelásd a rendőrségi honlapon – a szerk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-346-1800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 »Telefontanú« zöld számán (h–cs; 8–16; p: 8–13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek