Hétvégi forgalomkorlátozások a fővárosban

MTI   ·   2019.02.08. 13:38

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki közleménye alapán a gyűlés egyik helyszíne a Lánchíd lesz, amelyet a szervezők vasárnap 8 órától 23 óra 59 percig kívánnak lezárni. A hétvégi forgalomkorlátozások Budapest I., V., VI., XII., XIII. és XIV. kerületét érintik. A rendőrség vasárnap 0 órától éjfélig lezárja a Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca útvonalat a Clark Ádám tér és a Szarvas tér közötti szakaszon. Szakaszosan és időszakosan lezárják vasárnap 13 óra 45 perctől 17 óráig a Hősök tere–Andrássy út–József Attila utca–Széchenyi tér–Lánchíd útvonalat, majd 17 órától 18 óráig a Szent György tér–Dísz tér–Hunyadi János út–Clark Ádám tér–Lánchíd–Széchenyi tér–Apáczai Csere János utca útvonalat.

Tilos lesz megállni már szombat reggel 6 órától 20 óráig az Ostrom utca mindkét oldalán a Batthyány utca és a Várfok utca közötti szakaszon, az Ignotus utca park felőli oldalán, valamint a Maros utca mindkét oldalán a Maros utca 7. szám és a Krisztina körút közötti szakaszán. Vasárnap 0 órától megállási tilalom lép életbe többek között a Lánchíd utca egyik szakaszán, a Lánchíd utcai parkolóban, valamint a Széchenyi téren a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban, továbbá a rakpartok egy-egy szakaszán, valamint többek között a Deák Ferenc utca, a Váci utca egyes szakaszán, a Március 15. téren, a Petőfi téren és a Várkert Bazár környékén.

A részletes lista megtalálható a rendőrség honlapján, a www.police.hu oldalon. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend és a megnövekedett gyalogos forgalom miatt fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek