Húsz méterrel közelebb megy a felüljáró a belvároshoz

MTI/iho   ·   2015.03.07. 09:58

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása alapján a felüljárót húsz méterrel a városközpont felé helyezik át az új Budaörsi úti csomópont építése miatt.

A lezárás idejére a Bozókvár utca és a Sasadi út Budaörsi út melletti szakasza zsákutca lesz, a Budaörsi út lezárt része felé haladó forgalmat pedig már a BAH-csomópontnál, a Nagyszőlős utca–Karolina út csomópontban, a Balatoni úton az Egér út előtt és az M1–M7-es autópályák bevezető útja és az Egér út elágazásánál is elterelik. A BKK alternatív útvonalként az Egér út–Andor utca–Galvani utca útvonalat javasolja. A gyalogosoknak a Dayka Gábor utcai gyalogoshidat ajánlják, de lesznek kerítéssel leválasztott ideiglenes átkelőhelyek is.

A lezárás miatt az arra közlekedő 88-as, a 139-es, a 150-es, a 240E, a 258A és a 272-es autóbusz szombaton 23 órától az utolsó járatindulásig, míg a 908-as, a 940-es, a 941-es és a 972-es éjszakai busz szombatról vasárnapra virradóra módosított útvonalon jár.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek