Ideiglenes forgalomterelés Debrecen és Hajdúsámson között

iho/közút   ·   2019.05.15. 12:25

A 471-es főút szélesítési munkálatai Debrecen határában 1,2 kilométer hosszan, a főúton pedig háromszáz méter hosszon zajlanak, emiatt június végéig félpályás forgalomkorlátozás lesz érvényben a főút Hajdúsámson irányába vezető jobb oldalán. A Salakos utca és a Madár utca között háromszáz méter hosszú szakaszon jelzőlámpás forgalomirányítás mellett egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom, míg a reggel 6 óra 30 és 8 óra 30 közötti időszakban jelzőőrös forgalomirányítás segíti a közlekedést az érintett szakaszon. A munkálatok ideje alatt az úton a menetidő jelentősen megnövekedhet.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában, hazai forrásból megvalósuló fejlesztés ütemterv szerint halad: a fák kivágása, a bozót és cserjék irtása megtörtént, jelenleg az érintett közművek kiváltása és az útburkolat bontása van folyamatban.  A kivitelezés várhatóan 2020. harmadik negyedévében fejeződik be.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek