Ismét bedrogozott buszsofőr okozott balesetet Varsóban

Ács Attila   ·   2020.07.08. 12:00
varso_drog_buszbaleset_k

Kedden megint buszbaleset történt Varsóban – vette észre az Omnibusz – ami halálos áldozatot ezúttal szerencsére nem követelt, viszont bebizonyosodott, hogy a 25 éves járművezető – aki négy parkoló autót tarolt le – itt is kábítószer hatása alatt állt.

Akárcsak a bő két héttel ezelőtti felüljáróról lezuhant gázüzemű csuklós esetén, ennek a busznak a vezetője is az – egyébként hazánkban is jelen lévő – Arriva alkalmazásában állt, ezért a város úgy döntött, hogy átmenetileg felfüggesztik a szerződést a német tulajdonú céggel, a kieső közel 150 autóbuszt pedig egyéb szolgáltatók pótolják a saját sofőrjeikkel.

A városvezetés arra utasította az Arrivát, hogy minden járművezetőjükön végezzenek drogtesztet, amíg ez nem történik meg, addig biztosan kényszerpihenőn marad a cég, a továbbiakról pedig majd a későbbiekben döntenek.

A keddi baleset (fotó: TVN24 Warszawa)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek