Ismét kamionnal ütközött egy Regiojet-személyvonat Szlovákiában

iho/biztos út   ·   2016.11.08. 10:30
400px_baleset

A baleset nem sokkal reggel nyolc óra után következett be Nemesócsa előtt, egy olyan átkelőnél, ahol se sorompó, se fényjelzés nincs, mindössze egy stoptábla figyelmeztet. Egyelőre nem tudni, miért hajtott a kamion a vonat elé.

A legfrissebb információk szerint tizenegy utast kezelnek könnyebb sérülésekkel, a teherautó sofőrje viszont súlyosan megsérült. A baleset miatt Komárom és Nemesócsa között vonatpótló buszok szállítják az utazókat, késésekre kell számítani.

A Regiojet egyik Talentje elé kamion ment ki Nemesócsa előtt. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Új Szó/SITA)

Korábban írtuk:

Az Új Szó a vonaton tartózkodó tudósítója szerint a szerelvényen körülbelül huszonöten-harmincan utaztak. Komolyabb sérültekről nem tudni, a rendőrség és a mentők a helyszínen vannak.

Előzőleg szeptember közepén történt hasonló baleset a környéken, akkor is egy kamionnal találkozott a társaság egyik Desirója. Akkor tizenhárman sérültek, többen súlyosan, a mozdonyvezető pedig később belehalt sérüléseibe.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek