Jelentősen bővített a Huawei

MTI/iho   ·   2013.12.03. 13:38

A Huawei Technologies Hungary szeptember elején jelentette be, hogy egy közel 30 000 négyzetméteres, havonta háromezer kamiont indító logisztikai központot és üzemcsarnokot épít, ezzel a teljes szállítási és raktározási tevékenységet Biatorbágyra helyezi át. Az új logisztikai központot Orbán Viktor miniszterelnök és Hsziao Csien, a Kínai Népköztársaság nagykövete adta át.

A megnyitón bejelentették, hogy a Huawei növeli magyarországi termelését is, a vezeték nélküli hálózatokhoz szükséges berendezéseken kívül minden – vezetékes, mobil, optikai, adatforgalmi – távközlési rendszer összeszerelését is megkezdik 2015-ig.

Hsziao Csien, a Kínai Népköztársaság nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök és Cso Csün, a Huawei kelet-közép-európai elnöke egy küldemény felbontásával nyitja meg a kínai cég logisztikai központját<br>(fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek