Jenbacher Kelenföldön

iho   ·   2014.11.22. 11:15
00kicsi

A GYSEV még 2013-ban kötött vállalkozási keretmegállapodást a dunakeszi székhelyű Bombardier MÁV Kft.-vel szóló és iker Jenbacher motorkocsik festésére 20 millió 800 ezer forint keretösszeggel. A megállapodás a teljes rozsdátlanításra, a korrodált lemezfelületek javítására, alapozásra, mélyedések kittelésére, és a teljes festésre vonatkozik. November 21-én egy ilyen, megszépült, hazatérő motorkocsit – a 247 506-ost kapott lencsevégre Stahl Csaba olvasónk.

(Stahl Csaba felvétele)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről,ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.