Július 14-én megáll az Ivo Andrić

iho/vasút   ·   2020.07.13. 18:22

Az Ivo Andrić nemzetközi gyorsvonatpár meghatározatlan ideig nem közlekedik egyik irányban sem Kelebia és Újvidék között július 14-étől. A vonatpárral a belföldi utasok Budapest és Kelebia között továbbra is utazhatnak.

Kelebián át lehet szállni egy másik szerelvénybe, lásd friss képernyőmentésünket.

A nemzetközi utazásról lemondó utasoknak a MÁV-Start az általa kiállított nemzetközi menet- és helyjegyeket kezelési költség nélkül visszaváltja. A jegypénztárban vásárolt nemzetközi jegyek esetében a nemzetközi pénztáraknál és az ügyfélszolgálatokon személyesen nyújthatják be az utasok a visszatérítési kérelmüket. Ezt elektronikus úton is jelezhetik az eszrevetel@mav-start.hu címen, ebben az esetben az eredeti menetjegyet postai úton el kell juttatni az ügyfélszolgálatra, a 1426. Budapest, Pf.: 56. címre. Abban az esetben, amennyiben a pénztárban készpénzzel vásárolt nemzetközi menetjegy értéke nem haladja meg az 50 ezer forintot, azonnali visszatérítést kérhet az utas személyesen a nemzetközi pénztárakban vagy a személyes ügyfélszolgálatokon. Bankkártyás vásárlás esetén a menetjegy értékét a pénztárban bankszámlára visszautalják összeghatár nélkül. Az 50 ezer forintnál nagyobb értékű, készpénzért vásárolt menetjegyek visszatérítése központilag visszatérítési igénybejelentő nyomtatvány kitöltésével történik.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek