Karácsony? Irány az iho webshopja!

Garai Szakács László   ·   2017.12.05. 16:15

Attila pompás fotóiból készült naptárunkat már kellettük korábban is, de emellett is számos remek termék közül lehet választani az iho webshopjában. Íme egy rövid ízelítő.

„Egyenruha” elővárosi közlekedéshez!

A póló és baseballsapka mindig jó ajándék. Ezekből most számos variációt talál méretben, színben és mozdonyban a ruházati szekciónkban.

Klimatizált póló!

Külön fölhívnánk a figyelmét az Egyéb termékekre. Egyre nagyobb divat a KRESZ-tábla otthonra is. Viszont szerezni egyet annyira nem menő, sőt. De tőlünk legálisan megvásárolhatja! Ha már itt van, ne feledje a kitűzőket sem. Uraim, nagyon vagány tud lenni egy Szergej a zakó hajtókáján!

A háttérre is fölhívnánk a figyelmet! A bögréket és a tálcán lévő csecsebecsék is megtalálhatók a webshopban!

Bögréink segítségével otthon és a munkahelyén is igen komoly járműparkot ki tud állítani. Higgye el, megéri egynél többet venni, a „dolgozóba” különösen. Másképp ugyanis esélye nem lenne mozdonyos vagy éppen villamosos bögréből inni a kávét vagy a teát.

Első számú Traxx-bögre! Ne egyet vegyen! Úgyis azonnal kölcsönkérik!

A hűtőmágnes-gyűjteménye is számos értékes darabbal egészülhet ki, ne feledje, mindig van hely egy újabb mágnesnek az ajtón!

Engesztelje ki hűtőszekrényét! Vegyen, teyen az ajtajára egy rendes hűtőmágnest is az Eiffel-tornyos, cuki kiskutyás mellé!

Könyveinkből is van még, egytől egyig akciósan kínáljuk mindet. Ezekről mindenképpen érdeklődjön telefonon vagy e-mailben – elérhetőségek írásunk alján megtalálhatók.

Ganz-könyv, 2. rész. Nem baj, ha eddig még nem volt meg. Orvosolható a hiányosság!

Fontos, ha személyesen vásárolna, akkor december 15-én és 20-án 12 órától 18 óráig van nyitva irodánk – Budapest, Bartók Béla út 152/C IV. emelet, a 19-es, 49-es villamosok Csóka utca megállójának közelében, a kelenföldi kocsiszínnel szemben. Ha pedig rendel, akkor a lehető leghamarabb, de legkésőbb december 18-áig adja le megrendelését, hogy biztos a fa alatt legyen a kinézett ajándék.

Vadas József: Akit a vonat szele megfogott – Megérdemli, hogy a fa alatt legyen!

Vásároljon be nálunk az ünnepekre! Bármit is választ, nem tud mellényúlni!

Információ, elérhetőségeink:
Telefon: +36 1 787 5626
E-mail: iroda@indohaz.hu

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek