Karambolozott a Lázár Jánost szállító mikrobusz

MTI   ·   2012.10.24. 09:43

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107–108 kilométerszelvény között ütközött össze a két gépjármű, a Lázár Jánost szállító Volkswagen Transporter és egy Ford Fiesta. A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy „tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött” a Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó, mely az árokba sodródott.

A Lázár Jánost szállító mikrobusz az árokban<br >(fotó: MTI, Noszlopy N. Miklós)

Az ütközésben egy 36 éves nő halt meg. Horváth Attiláné, a Bács-Kiskun Megyei Kórház szóvivője az MTI-nek elmondta, Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt és a gépkocsivezetőjét vitték be szerda reggel az intézmény baleseti sebészetére, mindketten könnyű, nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat – tette hozzá.

A Ford Fiestát vezető 36 éves nő életét vesztette<br >(fotó: MTI, Noszlopy N. Miklós)

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.